Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting      
     


Brancheløsning - Autogrossister
 

Paarup Hansen og Octopus ® er efterhånden en kendt dansk medspiller i Autobranchen. Vores kunder høster dagligt store gevinster med en effektiv administration fuldt integreret med Dansk Bildelskatalog,  AutoLink og nu også med Online E-Handel via Internettet.

Markedet er de seneste år præget af en skærpet konkurrence med en koncentration af større (især udenlandske) enheder, hvor det bliver mere og mere nødvendigt at opnå de samme stordrifts fordele, men uden at investeringerne løber løbsk.

Det er her Octopus ® kommer ind i billedet. Med en direkte kobling til Dansk Bildelskatalog, kan Jeres kunder nemt bestille varer, se egne priser og rabataftaler, få information om kontoforhold og meget andet.

En komplet stregkodeløsning baseret på de enkelte produ-centers elektroniske oplysninger sørger for en hurtig og nem registrering af det daglige vareflow.

 

En veteran blandt IT-leverandører til Autobranchen

     

Vi lægger stor vægt på et godt og tæt samarbejde med vores kunder og ser således ikke leverancer af smarte IT-løsninger som et mål i sig selv. Ved at dyrke de personlige relationer opbygges en god kemi og et indgående virksomheds-/branchekendskab, som er grundlaget for, at begge parter opnår den maksimale gevinst og er samtidig for os en naturlig forudsætning for et blivende godt samarbejde.

Vi har været totalleverandør til branchen i mere end 15 år og er kendt for vores høje serviceniveau.

Ring og aftal tid for et uforpligtende møde, hvor vi kan få lejlighed til at gennemgå, hvilke fordele I kan opnå med en ny IT-sparringspartner.

 

     
     

 

    Generelt  
    Autogrossister  
    Bildelskatalog   
    Online E-handel  
    Prisopdateringer  
    Referencer  
    Detailhandel (POS)  
     
     
     
 

 

 
     
     
     
                     
     

This HomePage is Copyright © 2008 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.