Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting      
     


Octopus ®  Moduler - Detailhandel (POS)

Tiden er efterhånden løbet fra de traditionelle kasseapparater, da indførelse af moderne edbteknik ikke mere udgør en væsentlig merudgift i forhold til anskaffelse af ordinære elektroniske kasseløsninger.

Derimod giver den nye teknik automatisk en række muligheder oven i de mere almindelige faciliteter. Disse afhænger naturligvis i hvilken grad, man i øvrigt har automatiseret administrationen, men alene i forskellen på kassesiden opnås umiddelbart en række fordele :

Væk med manuelt udskrevne notaer

Datakassen udskriver en regning (bon) langt pænere end en håndskrevet regning med mulighed for at tilføje individuelle tekster. Tastaturet er i lighed med en almindelig skrivemaskine, som de fleste ekspedienter kender.

Transaktionsmuligheder

I tillæg til de gængse transaktionsmuligheder for salg og retur, giver datakassen desuden mulighed for registrering af kontosalg, indbetalinger, udbetalinger og udskrift af udvalgsnotaer.

Langt flere statistikmuligheder

Ud over de almindelige kasserapporter giver datakassen detaljerede statistikker pr. varegruppe og ekspedient med blandt andet beregning af forventet bidrag. En komplet oversigt over omsætning, vareforbrug, rabatter og pengefordeling kan umiddelbart aflæses på skærmen, som er på 25 linier.

Moderne design

En datakasse i moderne design evt. med farvedisplay og Deres eget logo viser kunderne, at De følger med tiden, og er med til at give forretningen et moderigtigt image. 

Datakassen giver Dem også mulighed for, som almindelig skærmterminal, at komme i forbindelse med ikke alene egen administration, men også omverdenen som andre filialer, indkøbskæde, leverandører og banker m.m.

     
   Ordre / Faktura    

se også:

 
   Bogholderi      Brancheløsninger  
   Lager / Indkøb        
   Lønregnskab        
   Produktion (MPS)        
   Projektregnskab        
   Anlægsregnskab        
   Detailhandel (POS)        
   Office integration        
   Online E-handel        
           
           
           
           
                     
     

This HomePage is Copyright © 2008 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.