Octopus oversigt

 

Octopus moduler Brancheløsninger Online E-handel   Priser og Hosting      
     


Octopus ®  Moduler - E-faktura / OIOUBL

Octopus var blandt de første danske økonomisystemer, som kunne håndtere automatisk overførsel af elektroniske fakturaer til offentlige kunder.

Allerede i 2004 indgik vi en aftale med PBS omkring projekt E-Faktura og i første halvår af 2005 kunne vi levere de første løsninger til vores kunder og vi var med på PBS’ Top-5 liste over godkendte softwareleverandører.

Vi havde længe efterlyst et billigt alternativ til ægte EDI løsninger, der hovedsageligt er forbeholdt større virksomheder - både på grund af kompleksiteten men også på grund af priserne på disse løsninger, da de som hovedregel kun kan etableres via fordyrende 3. parts aftale om selve datatransporten (WANS).

Vores løsning med automatisk overførsel som E-faktura via PBS har nu været i drift i snart 3 år og selvom løsningen er stabil og relativ billig i drift, vil vi alligevel senere på året kunne tilbyde endnu en automatisk løsning via den sidste nye teknik med NemHandel og OIOUBL, som vil blive endnu billigere for den mindre virksomhed.

I første omgang vil OIOUBL løsningen være et alternativ til den nuværende løsning med E-Faktura via PBS, men på længere sigt, vil vi måske lade den nye løsning helt erstatte den gamle.

Som Octopus bruger er man frit stillet, om man vil benytte den ene eller anden løsning. Har man en gang anskaffet licens (eller lejeaftale) til en af løsningerne, kan man frit skifte fra den ene eller anden og omvendt, alt efter hvad der bedst kan betale sig for virksomheden.

Begge teknikker må ikke forveksles med rigtig EDI baseret på EDIFACT dataformater via WANS.

Vi har leveret EDI løsninger til større kunder i mere end 10 år og dette vil vi fortsætte med at kunne tilbyde parallelt med de nye prisbillige løsninger. Der vil stadig være store virksomheder, som stiller krav om EDI til deres leverandører, så dette skal selvfølgelig også fortsat være muligt.

Kontakt os for yderligere information omkring eksakte priser, teknikkerne bag løsningerne og tidshorisont for frigivelse af den seneste løsning for overførsel via NemHandel og OIOUBL.

     
   Ordre / Faktura    

Se også:

 
   Bogholderi      Elektr. Fakturering  
   Lager / Indkøb        
   Lønregnskab        
   Produktion (MPS)        
   Projektregnskab        
   Anlægsregnskab        
   Detailhandel (POS)        
   Office integration        
   Online E-handel        
           
           
           
           
                     
     

This HomePage is Copyright © 2008 by Paarup Hansen ApS - all rights reserved.